Jump to content
  • entries
    14
  • comments
    30
  • views
    37,182

Tak jsme to stihli!


pseudografx

1,939 views

Včera přesně ve 22:38 jsem odeslal náš příspěvek do soutěže. Během dne jsme ladili poslední featurky a chybky, testovali na reálném hardwaru, až jsme konečně mohli říct, že práce je hotová. A to mimo jiné znamená, že se vám můžeme pochlubit výsledkem už bez nějakého trapného rozmazávání.



blogentry-6830-0-06690200-1314828022_thumb.png

Cílem hry je dostat kuličku na koncovou dlaždici tím, že vyměňujeme různé dlaždice a vytváříme tak cestu levelem. Dlaždice, na které kulička skočí, obvykle zmizí (na jeden typ dlaždice lze skočit dvakrát). Cestou je třeba sbírat diamanty, jinak level nelze dokončit, ani když dosáhnete koncové dlaždice. Narazit můžete na různé typy dlaždic, od šipek odrážejících kuličku příslušným směrem, přes nebezpečné lebky, teleporty, bomby a další.

 

blogentry-6830-0-99709800-1314828034_thumb.png

 

Jak jsem psal v minulém článku, hra je vybavena unikátním systémem hesel, takže kdykoli můžete navázat tam, kde jste skončili, včetně dosaženého skóre. Vyhnuli jsme se tím ukládání pozice na disk, což bývá komplikované a omezující (např. je pak mnohem těžší upravit hru pro cartridge).

 

 

Pokud jste členy klubu ABBUC, můžete se na hru těšit už v průběhu září, jinak bude nutné čekat až na vyhlášení výsledků. Doufám, že se vám hra bude líbit a budu rád, když se o své názory se mnou podělíte.

2 Comments


Recommended Comments

Díky, release bude bohužel až někdy v říjnu, protože musíme čekat na výsledky hlasování. Dřívějším vydáním bychom porušili podmínky soutěže.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...